POSSEKAUPPA.COM - on väliaikaisesti suljettu!

Tietoja POSSE -kaupasta

POSSEKAUPPA.COM - VIRALLISET POSSE FANITUOTTEET NETISTÄ!

-------

Kypärä päähän, sillä nyt tärähtää!

Posse palaa ruutuihin 4. tuotantokaudelle Lauantaina 16.9.2107!!!

Tubettajat Lakko ja Herba liittyvät Posseen Viivi Pumpasen, Jaakko Saariluoman, HP Parviaisen, Jarppi Leppälän ja Jarno Laasalan seuraan. Syksyn Possentait ovat täynnä huippuvieraita, pelejä ja yllätyksiä!

 

POSSEKAUPPA.COM toimii virallisten POSSE -fanituotteiden jälleenmyyjänä Suomessa. Valikoima päivittyy viikottain joten tilaa uutiskirje ja seuraa POSSEKAUPPAA somessa niin pysyt menossa mukana!

Mikä ihmeen Posse?!?

 

Posse on lokakuussa 2014 MTV3-kanavalla alkanut suorana lähetettävä komediallinen talk show. Ohjelman juontajina nähtiin näyttelijät Aku Hirviniemi ja Jaakko Saariluoma sekä Duudsonit-ryhmän Jukka Hildén, Jarno Laasala, Jarppi Leppälä ja HP Parviainen

Toisella kaudella juontajana liittyi joukkoon Jenni Dahlman. Jukka ja Jarno eivät enää olleet studiossa jokaisessa jaksossa, koska he asuivat kuvausten aikaan yhdysvalloissa. Kolmannella kaudella Dahlmanin korvasivat Viivi Pumpanen ja Pirkka-Pekka Petelius. Neljännelle kaudelle Hirviniemen, Peteliuksen ja Hildénin korvasivat Lakko ja Herba ja Viidennellä kaudella mukaan POSSE:n remmiin hyppää Kalle Lamberg!

Yhtenä ohjelman osiona on julkkiksien ja kolmannella kaudella tavallisten henkilöiden kanssa suoritettavat stunthaasteet. Muita ohjelmaosioita ovat muun muassa sätkyukko sekä suihkuralli. Mitä uutta viides tuotantokausi tuokaan tullessaan..... 

 

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0.00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods